Gevulde kip met erwtenpuree

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak op voorhand de kip klaar: leg op een stuk plastiekfolie het spek in een laag (licht overlappend), leg daarop een laag kip en daarop een laag geitenkaas. Gebruik het plastiekfolie om hiervan een mooie rol te maken. Pak een nieuw stuk plastiekfolie, leg de rol hierin, rol strak op en laat in de koelkast 'opstijven'.
  • 2 Op het moment zelf: korst de kipfilet langs alle kanten en laat verdergaren in een oven van 160°C gedurende 30 minuten.
  • 3 Maak terwijl in de Thermomix de erwtenpuree. Plaats de vlinder op de messen en doe alle ingrediënten (aardappelen in stukjes en geschild, de erwten, de melk en het teentje look) in de mengbeker: 24 min / 100 ° / linksomdraai / sudderen
  • 4 Wanneer de aardappelen gaar zijn: zet de Thermomix in stand 3 gedurende 1 minuut.
  • 5 Dresseer op een bord: een laagje erwtenpuree en daarop schijfjes kip.

Gevulde kip met erwtenpuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje vissticks met erwtenpuree & koolsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Erwtenpuree
10 min Snack
Bekijk recept
Biefstuk met tuinerwtenpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept