Bami Goreng Speciaal

3
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vlees in blokjes en de pijpajuintjes in rondjes.
  • 2 Ciseleer de kool heel fijn. Snijd de paprika, prei en de selder in fijne brunoise (
  • 05 cm op
  • 05 cm).
  • 3 Verhit 2 eetlepels olie in de wok en bak er het vlees halfgaar in. Voeg de knoflook, gember en pijpajuintjes toe en bak verder gaar.
  • 4 Neem alles uit de wok. Verwarm de rest van de olie en roerbak de rest van de groenten in gedurende een aantal minuten.
  • 5 Kook de mie volgens der verpakking. Breng de mie samen met het vlees en de garnalen bij de groenten in de wok. Breng op smaak met sojasaus, peper en zout.
  • 6 Bak voor de garnering spiegeleieren. Doe de Bami Goreng op een lange schotel en garneer met de spiegeleieren en reepjes ham.

Bami Goreng Speciaal is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bami met krabomelet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft met limoenmayonaise
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pancakes met zout en zoet beleg
Bekijk recept

Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bami met roergebakken bloemkool
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met rosbief
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept