GEVULDE KIPFILET

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kip overlangs net niet helemaal doormidden. Leg ze open en kruid met peper en zout. leg er een sneetje parmaham op
  • 2 laat de kappertjes uitlekken en hak fijn. hak de peterselie. Pel en hak de knoflook. Meng de kappertjes met de peterselie, knoflook, parmezaan en citroenschil. verdeel het mengsel over de ham. Sluit de kipfilets en steek vast met een prikker
  • 3 bak de kip aan weerszijden in de hete olie 15 min. Neem ze uit de pan en blus de braadjus met de bouillon en witte wijn. laat nog 2 minuten doorkoken. Roer de room erdoor en breng op smaak. Serveer de saus bij het vlees. lekker met spinazie en tomaten

GEVULDE KIPFILET is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept