KALKOENBLOKJES MET APPELTJES EN PUREE

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2
  • 1Schil de aardappelen en kook ze 20 minuten in gezouten water. Giet ze af en pureer ze. Voeg melk, boter en een eigeel toe. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat en meng alles goed.
  • 3
  • 2Kruid de kalkoenblokjes met gevogeltekruiden. Laat een klontje boter smelten in een kookpot en bak ze een tiental minuten zodat ze goudbruin en licht krokant zijn.
  • 4
  • 3Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij ze in grote stukken. Voeg ze samen met de honing toe en laat verder bakken.
  • 5
  • 4Schep wat puree op een bord en doe er de kalkoen en appeltjes over.

KALKOENBLOKJES MET APPELTJES EN PUREE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen Hawaï met sugarsnaps
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenkarbonade met Achelse trappist
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept