Herfst kipfileetjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak de champignons rondom aan en maal er peper en zout over. Neem ze uit de pan
  • 2 Bestrooi de kipfilets met peper en zout en bak ze rondom mooi bruin in de pan van de champignons. Voeg dan knoflook en de 2 kruiden toe en bak 1 minuut mee.
  • 3 Voeg dan de tomatenblokjes met het vocht toe en de rode wijn toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat in ca 10-15 minuten zonder deksel gaar sudderen. Bestrooi met de lente ui ringetjes laat 2 minuten mee verwarmen.
  • 4 Dit kippetje smaakt bij veel.. Ik serveerde er worteltjes en vanwege de lekkere saus gekookte aardappelen erbij.

Herfst kipfileetjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zuid Afrikaanse Kip Met Honing En Mosterd
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen In Roomsaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Boswachter cupcake
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelen met tijm op toast
20 min
Bekijk recept
Kip in witte wijn-roomsaus met groentegarnituur
1 uur-
Bekijk recept