Zoek
hoevekip met brugge oud kaas
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kipfilets
200 gr geraspte brugge oud kaas
12 repen rauwe ham
tijm
boter
sla
pasta
zout en zwarte peper
Bereiding
1
Kipfilets zo wijd mogelijk opensnijden en deze binnen en buiten kruiden met peper, zout en een snuifje tijm.
2
De filets opvullen met de gemalen Brugge Oud kaas en omwikkelen met de hamrepen.
3
Een beetje boter in de pan en de filetjes even laten aanbakken aan beide zijden.
4
Neem ze uit de pan en doe er aluminiumfolie rond en zet de filets 25 min. in een voorverwarmde oven op 220°C.
5
Haal uit de oven en doe de folie er af.
6
Schik ze op een bord met een beetje sla en pasta.
7
Werk het geheel af door bovenop een beetje gemalen Brugge Oud kaas te strooien.
hoevekip met brugge oud kaas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Kip tandoori
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevogeltestoofpot met appelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met basilicum, risotto en tomaten
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kip met kruidenboter onder het vel en gevuld witloof
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept