1 Breng een liter water met de bouillontablet aan de kook en laat de kip hierin ca. 12 minuten tegen de kook aan gaar worden. Laat de kip in de bouillon afkoelen.
2 Verwarm de oven voor op 200 g.C. Snijd de tomaat, knoflook en jalapenopeper in stukjes.
3 Snijd de kip in de lengte in dunne plakken en bewaar de bouillon. Roer de seasoning door de tomatenpuree.
4 Bestrijk elke tortilla met 1/4 deel van de gekruide tomatenpuree. Beleg aan een kant (ca. 2 cm. van de kant vrijlaten) met de plakjes kip. Bestrooi met tomaat, knoflook en jalapenopeper. Bedek met 1,5 plakje kaas en bestrijk met een beetje creme fraiche.
5 Rol de tortilla strak op en leg ze naast elkaar in een passende ovenschaal.
6 Bestrijk de bovenkant, uiteinden en zijkanten royaal en zorgvuldig met creme fraiche.
7 Snijd 4 plakken kaas in smalle reepjes en beleg de rollen ermee.
8 Schenk enkele eetlepels bouillon in de schotel en zet hem in de oven voor zo'n 30 min totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is.