Enchiladas met kip en kaas

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een liter water met de bouillontablet aan de kook en laat de kip hierin ca. 12 minuten tegen de kook aan gaar worden. Laat de kip in de bouillon afkoelen.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200 g.C. Snijd de tomaat, knoflook en jalapenopeper in stukjes.
  • 3 Snijd de kip in de lengte in dunne plakken en bewaar de bouillon. Roer de seasoning door de tomatenpuree.
  • 4 Bestrijk elke tortilla met 1/4 deel van de gekruide tomatenpuree. Beleg aan een kant (ca. 2 cm. van de kant vrijlaten) met de plakjes kip. Bestrooi met tomaat, knoflook en jalapenopeper. Bedek met 1,5 plakje kaas en bestrijk met een beetje creme fraiche.
  • 5 Rol de tortilla strak op en leg ze naast elkaar in een passende ovenschaal.
  • 6 Bestrijk de bovenkant, uiteinden en zijkanten royaal en zorgvuldig met creme fraiche.
  • 7 Snijd 4 plakken kaas in smalle reepjes en beleg de rollen ermee.
  • 8 Schenk enkele eetlepels bouillon in de schotel en zet hem in de oven voor zo'n 30 min totdat de kaas gesmolten en lichtbruin is.
  • 9 Serveertips1
  • 0 Geef er een frisse knapperige salade bij.

Enchiladas met kip en kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Enchilada's
50 min
Bekijk recept
Enchiladas met kip en kaas
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Enchiladas Met Kip En Kaas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde Kalkoen-enchiladas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept