Groene tomatencompote

4
21 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de tomaten door en ontpit ze.
  • 2 Snij ze in plakjes en leg ze in een roestvrije stalen pot.
  • 3 Strooi er de suiker bij en zet ze 1 a 2 dagen koel weg.
  • 4 Voeg er de in schijfjes gesneden citroen aan toe en laat op zacht vuur garen gedurende 1 uur tot de tomaten schijfjes transparant worden.
  • 5 Doe de compote in met heet water gespoelde potten en sluit ze hermetisch af.

Groene tomatencompote is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pangasiusfilet met venkel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met artisjok
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke Tomatencompote
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokken Met Blauwschimmelkaas Op Tomatencompote
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept