Mexicaanse rode pepersaus

4
47 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de pepertjes doormidden en verwijder de zaadjes.
  • 2 Hak de pepertjes, uien, tomaten en het knoflook fijn.
  • 3 Smelt de Solo in een pot, stoof de fijngehakte groenten en smaakmakers eventjes aan.
  • 4 Voeg er de andere ingrediënten bij en laat ze vervolgens een half uurtje sudderen in hun eigen nat. Voeg er wat warm water aan toe als het mengsel zou gaan aanbranden.
  • 5 Wrijf de massa vervolgens door een zeef.
  • 6 Je kan deze saus zowel koud als lichtjes opgewarmd gebruiken.

Mexicaanse rode pepersaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept