Portosaus

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 alles goed mengen tot de honing is opgelost.
  • 2 eens het vlees gebraden, de pan deglaceren met het mengsel en even laten opkoken zodat de alcohol verdampt.
  • 3 Eventueel binden met vb maizena sausbinder. Serveertip: heel lekker met kalfsvleesTip: de hoeveelheden hangen af van de hoeveelheid saus die je eet natuurlijk maar ik reken: 1 eenheid = 1 sauslepel

Portosaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindemedaillon met portosaus
0 min
Bekijk recept
Gevulde kalkoen met portosaus
0 min
Bekijk recept
Rosbief met portosaus en ganzenlever
0 min
Bekijk recept

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindemedaillon met portosaus
0 min
Bekijk recept
Gevulde kalkoen met portosaus
0 min
Bekijk recept
Rosbief met portosaus en ganzenlever
0 min
Bekijk recept