Koriander Pesto

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer de knoflook met de kaas. De korianderblaadjes en de gepelde walnoten in een keukenmachine of blender doen of in een vijzel fijn wrijven. Alles samenvoegen. Schenk in een dun straaltje 1dl olijfolie bij het mengsel en pureer tot een gladde massa. Breng op smaak met tabasco en peper. Zout naar smaak.
  • 2 Tip:als je geen verse walnoten hebt neem gedroogde en doe deze in een kom, bedek met melk en laat ze over nacht in de koelkast staan.
  • 3 Volgende dag melk weggieten en de walnoten met behulp van keukenpapier drogen alvorens ze ongepeld met de kaas en de look in de blender fijn malen.

Koriander Pesto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept