Zoek
Pesto Genovese
4
10 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gr pijnboompitten
2 dl olijfolie
1 ml basilicumolijfolie
peper en zout
1 halve citroen
200 gr verse basilicum
50 gr pecorino
50 gr parmezaan
2 teentjes knoflook
Bereiding
1
Mix de pijnboompitten met de look.Doe ze uit de blender en mix de basilicum met de olies, citroensap en peper en zout.Voeg de twee mengsels bij elkaar en mix.Doe er op het einde de 2 kaassoorten bij en mix.
Pesto Genovese is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentespiesjes met yoghurtdip
10 min
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept