Zoek
Provencialse saus
4
45 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
boter
4 uien
1 kg paprikareepjes
2 blikken (400gr) tomatenblokjes
peper, zout, look, rozemarijn, basilicum
Bereiding
1
Laat de boter smelten
2
Voeg de uien en de paprikareepjes toe, stoof ze glanzig
3
voeg de tomatenblokjes toe (onderzetten)
4
Kruid volgens smaak
Provencialse saus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Zalmmoten
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met kaas en hesp
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept