Kruidenboter

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng alle ingrediënten en verdeel de boter op een rechthoekig vel alufolie. Rol stevig op en span uiteinden goed aan.
  • 2 Leg minstens 1 uur in de koelkast of 20 minuten in de diepvries.
  • 3 Zet een schaal ijswater klaar, wikkel de alufolie van de boter en snijd de boter in plakjes van 0,5cm. Leg de schijfjes kruidenboter in het ijswater tot het moment van serveren.

Kruidenboter is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept