Vleessaus

4
5 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal het vlees uit de pan en dek het af.
  • 2 Doe de witte wijn in de pan en roer het aanbaksel los.
  • 3 Laat tot de helft inkoken en doe er het water en de bouillon bij.
  • 4 Roer goed en laat tot de helft inkoken.
  • 5 Doe er de room bij en roer goed, niet te lang want anders verliest de saus te veel vocht en gaat ze schiften.

Vleessaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met witlof en ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met witlof en ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept