Mosterdsaus

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst een lichte bechamel
  • 2 Smelt de boter en voeg de bloem toe.
  • 3 Giet dan voorzichtig in een dunne straal de melk erbij.
  • 4 Voeg ook nog de groentebouillon toe.
  • 5 Goed blijven roeren met de garde om klonters te vermijden.
  • 6 Laat de saus opkoken.
  • 7 Voeg daarna naar eigen smaak peper, zout, citroensap, mosterd, en de room toe.

Mosterdsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept