Jeroen Meus - Visfumet

4
60 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui en selder aanstoven in een beetje boter.
  • 2 Doe er de visgraten bij en laat ze ook even meestoven.
  • 3 Blussen met de witte wijn.
  • 4 Voeg het koude water toe en breng aan de kook.
  • 5 Doe er de peperbolletjes, de tijm, de laurier en de peterseliestengels bij.
  • 6 Citroen en look toevoegen.
  • 7 Breng aan de kook op een zacht vuurtje en laat dan een half uur trekken.
  • 8 Zeven en klaar!
  • 9 weetjes1
  • 0 Gebruik visfumet als basis voor sauzen en soepen

Jeroen Meus - Visfumet is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sint-jakobsschelpen in bladerdeeg
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme oesters met saffraanroom
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Op vel gebakken roodbaarsfilets met venkelcompote
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Jeroen Veldkamps bonbonkoffie
5 min
Bekijk recept
Jeroen Veldkamps frozen Irish coffee
5 min
Bekijk recept
Sticky toffeecake van Jeroen
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Jeroen Velkamps espresso martini
5 min
Bekijk recept