Zoek
Jeroen Meus - Visfumet
4
60 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 visgraten
3 stengels bleekselder
1 takje tijm
3 blaadjes laurier
3 teentjes look
10 bolletjes peper
1/2 citroen
8 stengels peterselie
5 dl witte wijn
2 l water
1 snuifje zout
Bereiding
1
Ui en selder aanstoven in een beetje boter.
2
Doe er de visgraten bij en laat ze ook even meestoven.
3
Blussen met de witte wijn.
4
Voeg het koude water toe en breng aan de kook.
5
Doe er de peperbolletjes, de tijm, de laurier en de peterseliestengels bij.
6
Citroen en look toevoegen.
7
Breng aan de kook op een zacht vuurtje en laat dan een half uur trekken.
8
Zeven en klaar!
9
weetjes1
0
Gebruik visfumet als basis voor sauzen en soepen
Jeroen Meus - Visfumet is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Sint-jakobsschelpen in bladerdeeg
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Warme oesters met saffraanroom
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Op vel gebakken roodbaarsfilets met venkelcompote
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jeroen Veldkamps bonbonkoffie
5 min
Bekijk recept
Jeroen Veldkamps frozen Irish coffee
5 min
Bekijk recept
Sticky toffeecake van Jeroen
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Jeroen Velkamps espresso martini
5 min
Bekijk recept