Zoek
Stroganoffsaus
4
20 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g champignons
3 tomaten
1 rode paprika
1 ui
1 teentje knoflook
2 dl room
1 el olijfolie
1 dl wodka
70 g tomatenpuree
1 kl paprikapoeder
peper
zout
Bereiding
1
Snij de champignons in
4
2
Verwijder pitjes uit tomaten en snij in kleine blokjes.
3
Verwijder de pitten en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in stukjes van 1cm.
4
Snipper ui en knoflook fijn.
5
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en de knoflook glazig.
6
Doe er de stukjes champignons en paprikablokjes bij. Roer goed en laat nog 2 à 3 min. verder stoven.
7
Voeg de blokjes tomaat, de tomatenpuree en het paprikapoeder toe. Breng op smaak met peper en zout.
8
Overgiet de bereiding met wodka en laat gedurende 5 min. koken.
9
Giet er de room bij en laat even indikken.
Stroganoffsaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Stroganoffsaus
15 min-
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes in stroganoffsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stroganoffsaus
15 min-
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes in stroganoffsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept