Stroganoffsaus

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de champignons in
  • 4
  • 2 Verwijder pitjes uit tomaten en snij in kleine blokjes.
  • 3 Verwijder de pitten en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in stukjes van 1cm.
  • 4 Snipper ui en knoflook fijn.
  • 5 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en de knoflook glazig.
  • 6 Doe er de stukjes champignons en paprikablokjes bij. Roer goed en laat nog 2 à 3 min. verder stoven.
  • 7 Voeg de blokjes tomaat, de tomatenpuree en het paprikapoeder toe. Breng op smaak met peper en zout.
  • 8 Overgiet de bereiding met wodka en laat gedurende 5 min. koken.
  • 9 Giet er de room bij en laat even indikken.

Stroganoffsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stroganoffsaus
15 min-
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stroganoffsaus
15 min-
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept