mijn stroganoff saus

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de champignons in 4 stukken en verwijder de pitjes van de toamten en snij inkleine blokjes
  • 2 verwijder de pitten en zaadlijsten van de paprika en snij in stukjes vna 1 cm
  • 3 snipper de ui en look fijn
  • 4 verhit de olie en stoof ui en look glazig
  • 5 doe de stukjes champignons erbij en de paprikablokjes
  • 6 roer goed en laat nog ong 3 a 4 min stoven
  • 7 voeg er nu de blokjes tomaat bij, de tomaatpuree en het paprikapoeder
  • 8 overgiet de bereiding met wodka en laat 5 min doorkoken
  • 9 voeg de room bij en laat even indikken

mijn stroganoff saus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Perfect geroosterde aardappelen (3 smaakcombi's)
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Asperges in flensjes & parmaham
Bekijk recept
Winterasperges
30 min-
Bekijk recept