Stroganoffsaus

6
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In een beetje boter stoof je de uien met het teentje look.
  • 2 Voeg de bloem bij, meng goed en laat wat doorkoken (bloemsmaak weg).
  • 3 Giet er 3 dl water bij + 1à2 boullonblokjes + 1 doosje tomatenpuree + scheut Engelse saus + 3 lepels witte wijn en laat het opkoken.
  • 4 Voeg er - de apart gestoofde - champignons bij, samen met 2 dl room en de gehakte peterselie.
  • 5 Past uitstekend bij varkensgebraad (peper en zout + paprikapoeder op het vlees doen).

Stroganoffsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stroganoffsaus
15 min-
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stroganoffsaus
15 min-
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept