Zoek
Honingsaus (bij vis)
4
10 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 dl visbouillon (van een 1 blokje)
1 eetlepel witte wijnazijn (balsamico)
1 eetlepel vloeibare honing
1 dl room
1 tomaat in blokjes (zonder pel en pitjes)
1 eetlepel fijngehakte bieslook
Bereiding
1
bouillon, wijnazijn, honing en room samen laten inkoken tot sausdikte.
2
Eventueel indikken met witte maizena express.
3
Op smaak brengen met peper en zout en afwerken met de blokjes tomaat en de fijngehakte bieslook.
Honingsaus (bij vis) is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Rachel Khoo's pad elzas
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met soja-honingsaus
10 min
Snack
Bekijk recept