Bieslookpesto

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten tot ze gaan geuren. Laat deze afkoelen. Meng de bieslook, afgekoelde pijnboompitten, Parmezaanse kaas, knoflook en zout en peper door elkaar in een keukenmachine. Voeg de olijfolie toe.

Bieslookpesto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje warm vlees met bieslookpesto
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haricots verts in rauwe ham
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beschuitbol gevuld met ei
15 min
Bekijk recept
Carpacciotoastjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Broodje warm vlees met bieslookpesto
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haricots verts in rauwe ham
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beschuitbol gevuld met ei
15 min
Bekijk recept
Carpacciotoastjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept