Zoek
Bieslookpesto
4
15 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
25 g bieslook
25 g pijnboompitten
2 el olijfolie
2 el Parmezaanse kaas
1 te knoflook
zout en peper
Bereiding
1
Rooster de pijnboompitten tot ze gaan geuren. Laat deze afkoelen. Meng de bieslook, afgekoelde pijnboompitten, Parmezaanse kaas, knoflook en zout en peper door elkaar in een keukenmachine. Voeg de olijfolie toe.
Bieslookpesto is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Broodje warm vlees met bieslookpesto
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haricots verts in rauwe ham
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Beschuitbol gevuld met ei
15 min
Bekijk recept
Carpacciotoastjes
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje warm vlees met bieslookpesto
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haricots verts in rauwe ham
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Beschuitbol gevuld met ei
15 min
Bekijk recept
Carpacciotoastjes
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept