Paddestoelenragout

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de paddestoelen in dunne plakjes , en stoof deze kort aan in wat boter zonder ajuin. Als ze ca. 5 minuten gestoofd zijn , voeg er dan de bloem aan toe. Je zult hierbij zien dat dit wat gaat smouten en heel snel kapot gaat. Dit gebeurt sowiezo en is onvermijdbaar , maar probeer het toch te beperken.Het oog wil namelijk ook wat. Hierna voeg je de worcestershire saus toe , en roer je even. Kort laten sudderen , en daarna blussen met de room . 5 minuten laten inkoken , en opdienen.
  • 2 Serveertip : Deze ragout komt het best tot zijn recht bij een pasta met noten en peterselie.

Paddestoelenragout is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout Met Kruidenboter
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout Met Kruidenboter
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout Met Kruidenboter
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout Met Kruidenboter
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept