Verse kaassaus

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de boter smelten.
  • 2 Al roerend bloem bij de boter mengen, blijven roeren tot er een gladde massa ontstaat.
  • 3 Al roerend melk toe voegen tot er een gebonden saus ontstaat en 5 minuten, al roerend, laten doorkoken.
  • 4 Voeg de geraspte kaas bij de saus en goed blijven roeren tot de kaas is opgelost.
  • 5 Kruiden met zout, peper, nootmuskaat en een beetje cayennepeper.

Verse kaassaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept