Smokey BBQ saus

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 200 graden. Doe de paprika en tomaat in een ovenschaal en zet deze 40 minuten in de oven. Doe de paprika vervolgens 15 min in een pan met deksel of afgesloten plastic zak. Duw de tomaten met een lepel door een zeef.
  • 2 Bak het spek 5 minuten uit in een panop hoog vuur. Doe de tomaat erbij en bak nog 2 minuten door. Snij het vruchtvlees van de paprika brunoise en schep door de saus. Breng de saus op smaak met de suiker en worcestershire sauce. Voeg peper en zout naar smaak toe.

Smokey BBQ saus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Smokey barbecue wings
240 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukspies met koolsalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bavette met smokey red chimichurri
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smokey barbecuesaus
55 min Bijgerecht
Bekijk recept