witte uienconfituur

10
120 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 meng de honing en het sap van de citroen
  • 2 Zet het geheel op tot het staat te pruttelen
  • 3 voeg er de uien of sjalotten aan toe en laat ze mee pruttelen tot ze glazig lichtjes bruin worden
  • 4 voeg de wijn en de Xeres ciderazijn met het p&z en de cayenne peper aan toe.
  • 5 Laat uitkoken op een licht pruttelend vuurtje tot het de gewenste dikte heeft.
  • 6 Laat afkoelen in de frigo.
  • 7 Tip:
  • 8 Als je de kokende uienconfituur in een oud mayo of mosterd of confituur potje doet en daar onmiddellijk het nog intacte deksel doet en je laat het afkoelen dan kan je deze uienconfituur nog maanden bewaren.

witte uienconfituur is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Terrine van wilde eend met veenbessen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van wild konijn met pruimen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van everzwijn met pistachenoten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Club campagne
Lunchgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept