Slasaaus voor bij gebakken of gekookte vis.

6
5 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Kook de visfumet. Indien je geen visfumet bezit kan je ook een blokje visbouillon oplossen in 150 ml kokend water.
  • 2
    - Kuis de sla en ontdoe van de grote nerven
  • 3
    - Kook de sla gaar in de fumet
  • 4
    - voeg er de room aan toe en mix het geheel tot één homogenen massa.
  • 5 Lekker bij gebakken of gekookte vis.

Slasaaus voor bij gebakken of gekookte vis. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept