Zoek
De "Je weet niet wat je proeft tikkeltje Oosters
4
10 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 el cognac of citroensap
1/2 tl-1 tl suiker
3 teen knoflook ( of meer)
125 ml crème fraîche
3 el mayonaise
1 el verse bieslook geknipt ( of 1/2 el gedroogde)
1 el verse peterselie of 1/2 el gedroogde
zout en peper
1 el ketjap manis
Bereiding
1
Verwarm het citroensap even en los er de suiker in op.
2
Pers de knoflooktenen en roer door het citroensap.
3
Meng creme fraiche, mayonaise en kruiden erdoor. Roer als laatste de ketjap erdoor .
4
Naar smaak zout en peper toevoegen.
5
Wees voorzichtig met zout toevoegen,omdat ketjap is ook zoutig van smaak is.
6
EERST PROEVEN DUS !!
De "Je weet niet wat je proeft tikkeltje Oosters is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Oosters vispakketje met gewokte andijvie
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in exotische saus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met oosters gekruide kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kastanjechampignons met sojasaus en bosui
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lente-eclair
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept