Zoek
Portosaus
4
30 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 dl rode porto
5 dl kippebouillon
2 dl room
peper
zout
Bereiding
1
Kook de bouillon in tot de helft.
2
Blus de braadpan met de proto en roer de braadresten los met de garde. Voeg de porto en de room toe en brang de saus op de gewenste dikte met sausbinder.
3
Breng op smaak met peper en zout
Portosaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Medaillon van hinde met portosaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindemedaillon met portosaus
0 min
Bekijk recept
Gevulde kalkoen met portosaus
0 min
Bekijk recept
Rosbief met portosaus en ganzenlever
0 min
Bekijk recept
Medaillon van hinde met portosaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindemedaillon met portosaus
0 min
Bekijk recept
Gevulde kalkoen met portosaus
0 min
Bekijk recept
Rosbief met portosaus en ganzenlever
0 min
Bekijk recept