BAKKEN OLIJFCRACKERS

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 MAAK EEN MOOI GLAD DEEG EN DOE ER DAARNA DE OLIJVEN ONDER . LAAT 20 MINUTEN RUSTEN EN ROL HET DEEG DAN ZO FIJN MOGELIJK UIT. LEG HET OP EEN BAKPLAAT EN BAK HET CA. 5 MINUTEN TOT HET BRUIN EN KROKANT IS IN EEN VOORVERWARMDE OVEN OP 230 GRADEN.

BAKKEN OLIJFCRACKERS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept