Zoek
BAKKEN OLIJFCRACKERS
4
40 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 GR BLOEM
30 GR GIST
9 GR ZOUT
300 GR WATER
200 GR OLIJVEN IN STUKJES
Bereiding
1
MAAK EEN MOOI GLAD DEEG EN DOE ER DAARNA DE OLIJVEN ONDER . LAAT 20 MINUTEN RUSTEN EN ROL HET DEEG DAN ZO FIJN MOGELIJK UIT. LEG HET OP EEN BAKPLAAT EN BAK HET CA. 5 MINUTEN TOT HET BRUIN EN KROKANT IS IN EEN VOORVERWARMDE OVEN OP 230 GRADEN.
BAKKEN OLIJFCRACKERS is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
1u5 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met munt
1uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept