Provençaalse Saus

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de ui en snijd in stukjes.
  • 2 Spoel de paprika's, snijd ze middendoor, ontdoe ze van de zaden en zaadlijsten en snijd ze in reepjes.
  • 3 Pel de tomaten en snijd ze daarna in stukken.
  • 4 Snijd de champignons schoon en snijd ze in schijfjes.
  • 5 Stoof de ui en voeg de paprika's toe en stoof samen nog 5' verder.
  • 6 Voeg de tomatenstukjes toe en breng samen met de kruiden en het bouillonblokje aan de kook.
  • 7 Voeg water toe totdat alles bijna onder staat.
  • 8 Laat 15' verder sudderen.
  • 9 Voeg de champignons toe en laat nog 5' à 10' verder pruttelen.1
  • 0 Voeg eventueel sausbinder toe.

Provençaalse Saus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelschotel
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept