Zoek
SAUS; TOMATEN-MASCARPONE-SAUS
4
10 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 eetl olijfolie
1 tn knoflook,fijngesneden
1 pakje tomaten-saus tomato frito 350 ml
1 bakje mascarpone 250 gram
15 gram basilicum, alleen deblaadjes
Bereiding
1
. Verhit de olie in een hapjespan. Fruit de knoflook 1 min. Voeg de tomato frito toe en breng aan de kook. Laat 5 min. zacht koken
2
Voeg de mascarpone en het basilicum toe, houd wat blaadjes achter voor garnering.
3
Breng op smaak met peper en zout en warm nog 2 min. door.
4
Lekker met pasta en gehaktballetjes.
SAUS; TOMATEN-MASCARPONE-SAUS is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept