BABIPANGANG-SAUS.zelfgemaakt zo klaar

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor circa 3 dl.
  • 2 Hak de ui en knoflook ragfijn.
  • 3 Verhit de olie in een wok.
  • 4 Fruit de ui en de knoflook er gedurende 2 minuten in.
  • 5 Voeg vervolgens bouillon, djahé, sambal , tomatenpuree, sherry of rijstwijn en suiker toe.
  • 6 Blijf zolang roeren tot er een egaal mengsel is verkregen.
  • 7 Laat de saus 3 minuten op een laag afgestelde warmtebron zachtjes pruttelen.
  • 8 Roer de ketjap manis erdoor en voeg eventueel 1 à 2 eetlepels kokend water toe.

BABIPANGANG-SAUS.zelfgemaakt zo klaar is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Surinaamse snacks
25 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizzahapjes
30 min Snack
Bekijk recept

Zoetzure Kip/kerrie Hawai
0 min
Bekijk recept
Chinese Loempia
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept