Romige Aspergesaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter in een steelpan, zonder te laten kleuren. Voeg de bloem toe en laat enkele minuten zachtjes garen. Voeg al roerend de bouillon toe en breng aan de kook tot een gladde dikke saus. Giet de slagroom erbij en blijf roeren. Als de saus kookt als laatste de ham toevoegen en meeverwarmen.

Romige Aspergesaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met zalm en asperges
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige fussili met asperges en broccoli
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Miniquiches met groene asperges en garnalen
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Asperge-zalmpakketje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept