Pittige rucolapesto

6
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Deze rucolapesto is heerlijk pittig door de chilipeper die eraan is toegevoegd. Heerlijk door de pasta, bij vis, als borrelhapje op toost of brood en lekker bij kaas. Toppie dus!
  • 2 Haal de grove steeltjes van de rucola. Was de rucola (eventueel) en maak ze goed droog.
  • 3 Pel en snipper de knoflook
  • 4 Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
  • 5
    Voorbereiding
    swijze
  • 6 Doe alle ingrediënten in een hoge kom. Pureer met de staafmixer. Voeg eventueel nog wat olie toe. Het moet wel een dikke massa zijn.
  • 7 Maak op smaak met peper, zout en wat honing of suiker (dit versterkt de smaak!)

Pittige rucolapesto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ravioli met walnoot & rucolapesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolapesto
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Brie-pizza royale
2 uur-
Bekijk recept
Krieltjessalade met rucolapesto
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept