Donkere vleessaus

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng het water met het bouillonblokje aan de kook en voeg de Maïzena Roux Bruin toe. Laat nog even doorkoken en werk af met een snuifje suiker.
  • 2 Dit is een perfecte basissaus waarmee je een pan waarin je vlees gebakken hebt, kan blussen. De aroma's van het gebakken vlees verfijnen de saus zodat je een lichte en mooi gebonden vleessaus krijgt.

Donkere vleessaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met witlof en ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept