Italiaanse kaassaus

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst een basis bechamelsaus: vul een steelpan met een paar millimeter water en schenk de melk erbij (door het water zal de melk niet aanzetten). Breng de melk aan de kook en bind met de Maïzena Express.
  • 2 Voeg nu eerst de Gorgonzola toe en laat goed smelten. Voeg dan de Parmezaanse kaas toe. Laat de saus nog even doorkoken en breng op smaak met peper en nootmuskaat, en eventueel nog wat zout (let op, de kazen zijn ook zout).

Italiaanse kaassaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept