Duivelssaus

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst een basis vleessaus: breng het water en het bouillonblokje aan de kook en voeg de Maïzena Roux Bruin toe. Laat nog even doorkoken en werk af met een snuifje suiker.
  • 2 Kook apart de wijn in met het fijngesneden uitje, een snuifje zwarte peper en het laurierblad. Voeg de basissaus toe en laat even doorkoken. Werk af met de kappertjes, enkele druppels azijn en de peterselie.

Duivelssaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Duivelssaus L
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Duivelssaus Lll
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Duivelssaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Salsa Endiablada (duivelssaus)
30-60 min -
Bekijk recept

Duivelssaus L
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Duivelssaus Lll
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Duivelssaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Salsa Endiablada (duivelssaus)
30-60 min -
Bekijk recept