Zoek
PESTO SAUCE
10 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 el Pijnboompitten
130 gr Basilicum
1 teen Look
50 gr Vetvrije Parmezaanse kaas, geraspt
75 ml Olijfolie
Peper
Zout
Bereiding
1
Rooster de pijnboompitten goudbruin.
2
Doe er de basilicumblaadjes, look en parmezaanse kaas bij.
3
Maal dit fijn in de blender tot een gladde pasta.
4
Voeg 75 ml olijfolie toe.
5
Voeg peper en zout toe naar smaak.
PESTO SAUCE is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Sushi volcano surf'n turf
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Empanada's
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min
Snack
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept