PESTO SAUCE

10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de pijnboompitten goudbruin.
  • 2 Doe er de basilicumblaadjes, look en parmezaanse kaas bij.
  • 3 Maal dit fijn in de blender tot een gladde pasta.
  • 4 Voeg 75 ml olijfolie toe.
  • 5 Voeg peper en zout toe naar smaak.

PESTO SAUCE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Empanada's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept