Zoek
GRAVY
10
10 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/3 cup Sjalotten
1/3 cup Bloem
3 cups Kippenbouillon, vetarm
1/4 tl Zout
1 tl Gevogelte kruiden
Bereiding
1
Stoof de sjalotten in een deel van de bouillon tot ze zacht zijn (zonder boter).
2
Dik in met bloem & voeg indien nodig bouillon toe tot een dikke pasta.
3
Voeg geleidelijk de resterende bouillon toe, roer en kook tot het dik wordt.
4
Voeg het zout en gevogelte kruiden toe.
GRAVY is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ierse lendenbiefstuk, "gravy" saus en wortelkoekjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
FRIED CHICKEN GRAVY
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Ikea Swedish Meatballs
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nz Roast Lamb
10-20 min -
Bekijk recept
Ierse lendenbiefstuk, "gravy" saus en wortelkoekjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
FRIED CHICKEN GRAVY
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Ikea Swedish Meatballs
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nz Roast Lamb
10-20 min -
Bekijk recept