Zelfgemaakte light mayonaise

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de mosterd,azijn,water,eiwit,peper en zout samen in een maatbeker en meng deze ingrediënten eerst met behulp van een staafmixer voor de binding.
  • 2 Vul daarna langzaam aan met de arachideolie en hou de binding goed in het oog.
  • 3 Eventueel bijkruiden met peper en zout.

Zelfgemaakte light mayonaise is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Thaise salade met kipbrochettes en pindanoten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept