Zoek
Ajuinsaus Mon
4
25 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 a 3 st ajuin
1 klontje boter of olijfolie
1 blokje runderbouillon
1/2 l water
1 scheutje azijn
pezo
sausbinder
Bereiding
1
Bak de ajuinen bruin in boter of olijfolie.
2
Voeg
0
5 l water met een blokje runderbouillon toe en roer het aanbaksel los.
3
Voeg een scheutje azijn toe en laat een 15-tal minuten sudderen tot de ajuin zacht is.
4
Saus binden met sausbinder en afkruiden met pezo
Ajuinsaus Mon is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
New York cheesecake
20 min
Gebak
Bekijk recept
Paddenstoelensoep & roomkaasballen
50 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Roggebroodjes met katenspekmousse
15 min
Snack
Bekijk recept
Pruimengebak
10 min
Gebak
Bekijk recept
Biefstuk met ajuinsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met ajuinsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met ajuinsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ajuinsaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept