Ajuinsaus Mon

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de ajuinen bruin in boter of olijfolie.
  • 2 Voeg
  • 05 l water met een blokje runderbouillon toe en roer het aanbaksel los.
  • 3 Voeg een scheutje azijn toe en laat een 15-tal minuten sudderen tot de ajuin zacht is.
  • 4 Saus binden met sausbinder en afkruiden met pezo

Ajuinsaus Mon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

New York cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Paddenstoelensoep & roomkaasballen
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roggebroodjes met katenspekmousse
15 min Snack
Bekijk recept
Pruimengebak
10 min Gebak
Bekijk recept

Biefstuk met ajuinsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met ajuinsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met ajuinsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ajuinsaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept