Provencaalse saus

4
45 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ajuin en de knoflook. Spoel de paprika's en snij ze in blokjes.
  • 2 Fruit de ajuin en de knoflook glazig in olijfolie. Doe er de paprikablokjes bij en laat even meestoven. Doe er de tomaten en laruier bij. Breng op smaak met Provencaalse kruiden, pezo en eventueel wat suiker. Laat eens halfuurtje stoven tot alles goed gaar is

Provencaalse saus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept