Zoek
Barbecuesaus
4
40 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
5 st sjalotten
geraspte schil van 2 sinaasappelen
800 gr tomatenblokjes uit blik
200 ml sinaasappelsap
75 gr geconfijte gember in stukjes
100 ml honing
tabasco
olijfolie
pezo
Bereiding
1
Pel en snipper de sjalotten. Stoof ze glazig in wat olijfolie. Roer er de gember, sinaasappelschil en honing door.
2
Blus met het sinaasappelsap en doe er de tomaten bij. Laat een halfuurtje koken. Mix en breng op smaak met tabasco en pezo
Barbecuesaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Dubbele cheeseburger met tomaat-ui-augurkrelish
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkenshaas met BBQ-rub
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle EK-spies met oranjesalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapiaspiesen met komkommersalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dubbele cheeseburger met tomaat-ui-augurkrelish
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkenshaas met BBQ-rub
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle EK-spies met oranjesalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapiaspiesen met komkommersalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept