Honingsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vlees gebakken in pan en eruit halen en dan de runderfond + porto toevoegen en even laten inkoken.
  • 2 Voeg de 4 el honing, de 4 el sojasaus en de 4 el limoensap toe en 5 laat min inkoken op een hoog vuur onder constant roeren en dit tot de gewenste dikte
  • 3 Als de saus even op kant heeft gestaan op zacht vuur warm laten worden en klontje boter bijdoen voor binding en glans en eventueel bijkruiden met peper en en héél klein beetje zout voor de liefhebber. Dit is eigenlijk niet nodig want de runderfond is al zout genoeg.

Honingsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met soja-honingsaus
10 min Snack
Bekijk recept

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met soja-honingsaus
10 min Snack
Bekijk recept