Zoek
Slasaus
4
5 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 krop sla
1/2 liter visfond
125 ml room
p & z
Bereiding
1
De krop sla opkuisen, wassen en goed uit laten lekken.
2
De sla in reepjes snijden.
3
In een pan de visfond aan de kook brengen
4
De slarepen toevoegen en het geheel ± 3 minuten zachtjes laten koken.
5
De sla met een schuimspaan uit de pan nemen
6
De gekookte sla pureren met de mixer.
7
De slagroom, de crème fraîche en de slapuree in een pan door elkaar roeren en dit langzaam aan de kook brengen en nog even laten inkoken.
8
De saus op smaak brengen met p &z.
Slasaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenaardappelen met geroosterde worst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje kroket met koolsalade
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische saté met selderij-appelsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croque madam met boontjessalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenaardappelen met geroosterde worst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje kroket met koolsalade
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische saté met selderij-appelsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croque madam met boontjessalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept