Slasaus

4
5 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De krop sla opkuisen, wassen en goed uit laten lekken.
  • 2 De sla in reepjes snijden.
  • 3 In een pan de visfond aan de kook brengen
  • 4 De slarepen toevoegen en het geheel ± 3 minuten zachtjes laten koken.
  • 5 De sla met een schuimspaan uit de pan nemen
  • 6 De gekookte sla pureren met de mixer.
  • 7 De slagroom, de crème fraîche en de slapuree in een pan door elkaar roeren en dit langzaam aan de kook brengen en nog even laten inkoken.
  • 8 De saus op smaak brengen met p &z.

Slasaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenaardappelen met geroosterde worst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje kroket met koolsalade
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische saté met selderij-appelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croque madam met boontjessalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenaardappelen met geroosterde worst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje kroket met koolsalade
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische saté met selderij-appelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croque madam met boontjessalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept