CHAMPIGNON PORTOSAUS

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 blus de pan waarin je de kalkoenfilets gebakken hebt met 2 dl porto. Giet er 5 DL kippenbouillon en 2DL room bij. kruid met peper en zout en laat even inkoken. Bak in een ander pan 500 gram champignons, 1 fijngesnipperde sjalot en 1 geperst teentje knoflook in een eetlepel boter. Giet de portosaus over de champignons en bestrooi met fijngesnipperde peterselie en bieslook

CHAMPIGNON PORTOSAUS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindemedaillon met portosaus
0 min
Bekijk recept
Gevulde kalkoen met portosaus
0 min
Bekijk recept
Rosbief met portosaus en ganzenlever
0 min
Bekijk recept

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept