Zoek
Champignonroomsaus
4
20 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gram champignons in schijfjes
200 ml water
50 ml whisky
1/2 blokje vleebouillon
200 ml volle room
peper
Bereiding
1
Bak de champignons tot ze een bruin kleurtje hebben.
2
Blus vervolgens met het water en de whisky en voeg het verkruimeld bouillonblokje toe .
3
Laat de saus eventjes opkoken en voeg er de room aan toe .
4
Kook de saus in , tot ze licht gebonden is.
5
Kruid bij met peper en zout en werk eventueel af met wat gehakte peterselie .
Champignonroomsaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gnocchi met champignonroomsaus en broccoli
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met champignonroomsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels met champignonroomsaus
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsaus
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met champignonroomsaus en broccoli
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met champignonroomsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels met champignonroomsaus
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsaus
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept