Champignonroomsaus

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de champignons tot ze een bruin kleurtje hebben.
  • 2 Blus vervolgens met het water en de whisky en voeg het verkruimeld bouillonblokje toe .
  • 3 Laat de saus eventjes opkoken en voeg er de room aan toe .
  • 4 Kook de saus in , tot ze licht gebonden is.
  • 5 Kruid bij met peper en zout en werk eventueel af met wat gehakte peterselie .

Champignonroomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met champignonroomsaus en broccoli
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met champignonroomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels met champignonroomsaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsaus
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met champignonroomsaus en broccoli
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met champignonroomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels met champignonroomsaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsaus
30 min Bijgerecht
Bekijk recept