pepersaus

3
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 peperbolletjes spoelen en even opkoken om slechte geur te verwijderen.
  • 2 Peperbolletjes even opbakken in pan .
  • 3 Calvados bijdoen en flamberen tot alcohol verdampt is.
  • 4 Gevogeltebouillon, thijm en laurier bijvoegen en eventjes laten doorkoken.
  • 5 Room bijvoegen en laten inkoken tot gewenste dikte.
  • 6 Eventueel bijkruiden .

pepersaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept