Zoek
pepersaus
3
15 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
60 gr groenepeperbolletjes
1 dl calvados
2 dl gevogeltebouillon
1 bl laurier
2 t thijm
2 dl room
Bereiding
1
peperbolletjes spoelen en even opkoken om slechte geur te verwijderen.
2
Peperbolletjes even opbakken in pan .
3
Calvados bijdoen en flamberen tot alcohol verdampt is.
4
Gevogeltebouillon, thijm en laurier bijvoegen en eventjes laten doorkoken.
5
Room bijvoegen en laten inkoken tot gewenste dikte.
6
Eventueel bijkruiden .
pepersaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept