Bladerdeeghapje

8
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ronde bladerdeegvorm beleggen met pesto, tomaat, courgette, feya, mozzarelli.
  • 2 Alleen buitenste rand. (soepkom in midden)
  • 3 Middelste in 8 verdelen en dichtplakken met ei.
  • 4 20 ° in oven van 180°

Bladerdeeghapje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeeghapje met druif
Bekijk recept
Bladerdeeghapje met geitenkaas
15 min
Bekijk recept
Bladerdeeghapje met chorizo
10 min
Bekijk recept
Tapas: Bladerdeeghapje Met Chorizo
20-30 min -
Bekijk recept

Bladerdeeghapje met druif
Bekijk recept
Bladerdeeghapje met geitenkaas
15 min
Bekijk recept
Bladerdeeghapje met chorizo
10 min
Bekijk recept
Tapas: Bladerdeeghapje Met Chorizo
20-30 min -
Bekijk recept